JEDNODUŠE dokonalý trávník ...

O dokonalý sestřih vašeho trávníku se postarají robotické sekačky Robomow

Milujete práci na zahradě, ale sekání trávy není zrovna váš koníček? Nevěste hlavu. Společnost Robomow představuje robotické sekačky RS Royal615 Pro a RC 304u, které se o perfektní sestřih trávníku postarají za vás.

 

Prvně zmíněná sekačka, model Robomow RS Royal615 Pro, je vybavena dvěma robustními noži, díky kterým si poradí i s vysokou trávou a náročnými podmínkami. Protože má extra výkon, rychle a dokonale sestřihne trávník o velikosti až 3 000 m2a zarovná jej do výšky od 20 do 80 mm. Sekačku Robomow RS Royal615 Pro lze ovládat skrze mobilní a webovou aplikaci. Těmi lze nastavovat a kontrolovat její činnost, aktivovat ji lze ale také hlasově. Pro váš klidný spánek je model zabezpečen proti krádeži.

 

O váš trávník se postará také robotická sekačka Robomow RC 304u. Model s šíří seče 28 cm hravě zarovná trávník do libovolné výšky od 15 do 60 mm. Sekačka Robomow RC 304u je vybavena stejnosměrným kartáčovým motorem sečení. Snadno si poradí se zahradou o velikosti až 1 000 m 2 . Tento malý a lehký stroj, který váží 11,5 kg, lze ovládat také mobilní aplikací. 

 

Aplikace se připojuje skrze Bluetooth a jejím prostřednictvím je možné kontrolovat činnost sekačky a upravovat její nastavení. Užijte si léto plné zábavy a starosti o trávník nechte malému robotickému pomocníkovi!