Tuya Smart má obrovský potenciál...

Co je to Tuya Smart?
 

Tuya je nová platforma s obrovským potenciálem pro IOT (internet věcí). Je to v podstatě konkurence eWeLinku.

Většina výrobců zařízení, kteří se dnes zabívají výrobou chytrých zařízení, se mohou rozhodnout, jestli své zařízení osadí chipem od eWeLink (firma CoolKit) nebo od Tuya. Platforma Tuya si dala za cíl vytvořit chipy nové budoucnosti s integrací do globální otevřené platformy. Díky tomu se tak může velmi rychle rozšířit nabídka výrobků a softwarová podpora.

IoT platformu Tuya založil čínský podnikatel Jerry Wang, bývalý ředitel Alibaba Group. Na vývoj aplikace získal prostředky od investorů z celého světa (Čína, Austrálie, USA…) a po čtyřech letech vlastního vývoje (v červenci 2018) jednu z největších investic v historii IoT, a to ve výši $200 milionů USD.

Tuya dnes podporuje cca 30 000 různých produktů ve 100 kategoriích a v říjnu 2018 oznámila 100 milionů aktivních chytrých zařízení ve 200 zemích. Servery Tuya běží na AWS (Amazon Web Services) a zpracovávají denně na 50 miliard požadavků.

 

 

Tuya splňuje ty nejnáročnější požadavky na bezpečnost

 

V našem obchodě budou v nejbližších měsících také přibývat různá zařízení, podporující platformu Tuya.

 

 

Už dnes u nás v eshopu www.smartroom.cz najdete širokou nabídku produktů , které jsou již otestované nejen námi, ale i dalšími zákazníky a opravdu s výborným hodnocením a zpětnou vazbou.